Barion Pixel

Rólunk

A Koza Holding Kft. 2003 óta van jelen a munkaruházati piacon. Ez idő alatt sikerült egy olyan márkát megteremteni, ami minőséget, stílust és megújulást jelent vásárlóinak. Cégünk filozófiája, hogy vevőinknek magas színvonalú ruházatot biztosítson, megbízható minőséggel és kényelemmel.

Kezdeti elképzelésünk elsősorban a magánklinikák egyre növekvő igényeinek kielégítése volt. Piacra lépésünk óta megnőtt a kereslet az új fazonú szabásvonalak, színes betétekkel ellátott vagy akár teljes egészében színes agyagokból készült ruhák iránt. Megrendelőink az orvosi szakma szinte minden területét lefedik. Büszkék vagyunk rá, hogy munkaruhát biztosítunk kozmetikusok, fodrászok, orvosok, asszisztensek, laboratóriumi dolgozók, kutatók, masszőrök, wellness személyzet és ápolók részére.

Anyagok

A régi megbízható beszállítóink mellett folyamatosan keressük az újabb és újabb alapanyag gyártókat. Kínálatunkban megtalálhatóak a magyar gyártók termékei, valamint import textíliák is. Többféle 100% pamut anyag szerepel kínálatunkban, de az utóbbi években egyre erőteljesebb a kevertszálas anyagok jelenléte. Az egészségügyben az 50% pamut- 50% poliészter a legnépszerűbb összetétel. Köszönhető ez a kedvező gyűrődési, mosási és tartóssági tulajdonságainak.

Tervezés, Gyártás

A ruhaiparban fontos a folyamatos megújulás. Vevőink jogos elvárása az egyre újabb és csinosabb modellek iránt számunkra természetes. Meggyőződésünk, hogy  a munkaruházatban is lehet „trendi”-nek lenni, csakúgy, mint az utcai divatban. Ezért cégünk saját tervező csoportja folyamatosan azon dolgozik, hogy új, illetve tökéletesített szabásminták kerüljenek a munkaasztalra. Nálunk lehetőség van hozott ruháról szabásmintát készíttetni vagy egyedi, kívánság szerint kialakított ruhát rendelni.

Vélemény, hozzászólás?