kisteherautó bérlés

Kisteherautó bérlés napjainkban

Költözés előtt állunk. Egy közepesen nagy lakásban élünk és születendő kislányunk miatt döntöttünk egy nagyobb lakásba költözésről. Átgondolva milyen megoldások állnak rendelkezésünkre jött az ötlet: kisteherautó bérlés lesz a megoldás a számunkra.

Sajnos nem tudunk egy profi költöztető céget megfizetni, aki saját dobozaiba csomagolja be a dolgainkat, bútorainkat és saját teherautójával viszi el az új címre. Így saját magunknak kell ezt megoldani. Családdal és barátokkal közösen fogjuk a csomagolást és a költözést végrehajtani, amire a sok utánjárást követően kínálkozott a legjobb megoldásnak a kisteherautó bérlés!

Feleségemmel elkezdtük összeírni mihez mekkora dobozokra lesz szükség, és ahhoz majd mekkora teherautót kell majd bérelnünk. Vannak nagyon kényes és törékeny tárgyaink, ezért még az is felmerült, hogy a hatarauto.hu – kisteherautó bérlés során nem is egy hanem két teherautóra lesz szükségünk. Egy kisebb a törékeny dolgokhoz és egy nagyobb az összes többihez.

kisteherautó bérlés

Kisteherautó bérlés kezdetei

Hogyan is induljunk neki? Próbáltunk a környékünkön nézegetni hátha találunk egy céget, aki bérléssel foglalkozik. Sajnos nem jártunk sikerrel. Így barátok javasolták, hogy kezdjek el körbenézni az interneten. Nem vagyok jártas a keresésekben, de szerencsére elég könnyen eligazodtam a neten. Amint beírtam a keresőbe, hogy kisteherautó bérlés, rengeteg ajánlat jött fel. Nem gondoltam, hogy ennyi cég foglalkozik vele.

Abban maradtunk a feleségemmel, hogy összeállítok egy 5-6 cégből álló listát és azokból fogunk közösen dönteni. Mert amikor mondtam neki, hogy legalább 50-60 céget találtam, akkor arra kért, az ismert paraméterek alapján próbáljak meg szűkíteni a listán.

A következők alapján szelektáltam:

  • Van-e többfajta autójuk?
  • Mennyire van közel a lakásunkhoz a telephelye.
  • Mennyi a bérlési díja?
  • Találhatóak-e a honlapjukon szerződéses feltételek, hogy mindent megismerhessek.

Kisteherautó bérlés sikerélménye

Így sikerült kiválasztanom a cégeket, amelyek közül számomra a legszimpatikusabb volt a Határautó cég, amely szinte tökéletesen megfelel a fenti feltételeknek.

Családi kupaktanács után feleségem is úgy döntött vegyem fel ezzel a céggel a kapcsolatot a kisteherautó bérlés ügyében. Így is tettem és mindenkinek elmondhatom, hogy rég csalódtam ennyire kellemesen egy cégben. Profik, rugalmasak és elképesztően kedvesek voltak. Az autóik tiszták, nem vadonatújak, de ez nem is volt feltételem. Az ár és a garanciális feltételek tekintetében is meggyőzőek voltak, sőt miután két autót béreltem tőlük, így kedvezményt is adtak. Az első alkalommal!!!

Mindenkinek tanácsolom, hogy bátran vágjanak bele ebbe a „kalandba”, amennyiben szükségük van szállításra és csak saját magukra hagyatkozhatnak. Könnyebb és egyszerűbb, mint ahogy az elején féltem tőle, és szerencsére vannak még becsületes és megbízható cégek Magyarországon!